Selecteer een pagina

Over Lena

Lena Olivier

Sinds januari 2016 is Lena commercieel directeur van De Persgroep Employment Solutions, onderdeel van De Persgroep Nederland.

Vanaf 2010 tot eind 2015 was Lena Olivier country leader LinkedIn Benelux. Ze begon in 2010 als een van de eerste medewerkers van Linkedin in de Benelux en was nauw betrokken bij de oprichting van het kantoor in Nederland. Lena was lid van de LinkedIn EMEA MD Advisory Group in 2012 en bestuurslid van “The LinkedIn for Good Foundation”. Voordat zij bij LinkedIn startte was ze Field Sales Director bij Monster.com

Lena staat in de Goudhaantjes top 100, 2014 en 2016. De Goudhaantjes 100 is een lijst met Nederlands managementtalent die Management Team ieder jaar samenstelt op basis van gesprekken met headhunters, tips van lezers en eigen research. Goudhaantjes zijn nog geen 45, maar hebben al een bliksemcarrière achter de rug, zitten net in of onder de raad van bestuur en hebben een grote omzetverantwoordelijkheid.

Voordat ze begon bij LinkedIn was zij Fieldsales Director bij Monster.com.  In deze functie was zij verantwoordelijk voor sales management en heeft zij elke stap van de salescyclus zelf kunnen ervaren. Deze kennis komt haar in haar huidige werk goed van pas.

Lena vindt het belangrijk om ook buiten het werk haar talent in te zetten om anderen te helpen. Daarom zet zij zich actief in voor Amref Flying Doctors lid van de raad van toezicht,

Haar personal brand statement is “Inspire others to live their ambitions”. Zij heeft zichzelf als doel gesteld anderen te inspireren eigen keuzes te maken en dromen te realiseren. If you can dream it, you can do it.

Naast dat ze een topmanager is en een brede maatschappelijke verantwoordelijkheid ervaart, is ze ook moeder van Tygo (2009) en Levi (2012). Het werkritme van Lena veranderde drastisch na een traumatische familiegebeurtenis. Haar zus Miranda overleed in juni 2014, zij is slachtoffer geworden van partnerdoding.

In Memoriam: Ilonka Miranda Olivier

Ilonka Miranda Olivier

17 mei 1976 – 27 juni 2014

Hier zijn geen woorden voor…
Met verslagenheid en onuitsprekelijk verdriet
moeten wij afscheid nemen van onze lieve,
mooie, gekke moeder, dochter en zus Miranda

We hadden nog zoveel samen willen doen,
zoveel willen delen.
Ineens is er geen toekomst meer, enkel nog verleden…

Het zal stil worden zonder jou lieve mama!
Jij leeft nu in het licht en wij gaan verder met jou in ons hart!

Forever Young 

Wij willen iedereen bedanken voor de vele vormen van steun welke wij als familie hebben ontvangen in deze bizar moeilijke tijd. Jullie aanwezigheid tijdens het afscheid van onze moeder, dochter en zus heeft ons hart verwarmd. Door een bijzonder laffe daad heeft de wereld een pracht mens minder…

Lieve mama, lieve Miran, het valt met woorden niet uit te leggen hoezeer we jou missen. Voor altijd in ons hart, we houden van je!